Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas

SEVA Tempat Mobil Online Baru Dan Bekas Terpilih Serta Berkualitas. Mobilna ngaleutikan. Kalayan sababaraha pengecualian anu teu acan direngsekeun, gaduh mobil enggal salaku investasi mangrupikeun ide anu goreng. Mobil sok tahan langkung lami sareng tahan langkung lami, tapi kendaraan masih kaleungitan nilaina mimiti hirupna. Sedengkeun sababaraha model nanganan panyusutan langkung sae tibatan anu sanesna, kaseueuran pembeli tiasa ngarepkeun mobil enggal kaleungitan dugi ka 50% nilaina dina tilu taun ti saprak diluncurkeun. Pikeun sadaya tunjangan anu dibungkus ku kendaraan anyar (garansi, perawatan gratis, biaya murah), undang-undang pangirangan anu teu bisa dihindari tetep ngarugikeun ageung sareng alesan anu sae pikeun meser tilas. Ieu tempat balanja mobil tilas tiasa langkung pikaresepeun tibatan nganggarkeun artos kanggo mobil enggal. Hatur nuhun kana reduksi anu ngaganggu eta, artos anu anjeun hasil pikeun ngusahakeun anjeun tiasa langkung jauh kana pasar mobil bekas tibatan upami anjeun gaduh anu anyar. Anggaran anjeun ngan ukur tiasa masihan anjeun motong dasar atanapi mobil tingkat lebet di pasar enggal, tapi upami anjeun ngagaduhan anu nganggo, anggaran anu sami tiasa ngagaleuh anjeun anu langkung fancier atanapi langkung lengkep.

Pikeun seueur pembeli, nyiptakeun garansi pikeun ngajagaan aranjeunna tina kakirangan kandaraan sarimbag sareng premium anu aranjeunna mayar mobil anyar. Nanging, ayeuna, ampir sadaya pembuat mobil nawar pikeun sababaraha versi program Certified Pra-Milik (CPO), sahingga meser mobil tilas mangrupikeun usaha anu langkung pikaresepeun. Program CPO benten-benten gumantung kana pabrikanna, sareng aya benten anu signifikan antara pabrik anu disertifikasi sareng dealer anu disertifikasi, kalayan anu sateuacanna ampir-sering nawiskeun paket anu langkung mantep. Sadaya kendaraan anu disertifikasi ku pabrikan gaduh sababaraha tingkat garansi (sanaos jarak nyetir sareng waktos anu ditutupan beda-beda) sareng seringna tambihan tambahan sapertos bantosan di sisi jalan gratis atanapi mobil pinjaman gratis nalika anjeun kedah ka toko. Unggal taun, sakitar 350 model ditawarkeun kanggo dijual di pasar mobil enggal di Amerika Serikat, tapi upami ragam mangrupikeun bungbu kahirupan, anggap pasar mobil bekas anu sayogi pikeun dapur Emeril Lagasse. Tilu ratus lima puluh model tiasa disada sapertos sababaraha, tapi jumlah eta positip disusut ku jumlah model anu sayogi dina pasar mobil bekas. Urang sadayana ngagaduhan cita rasa anu beda, sareng kamungkinan mobil anu dipikahoyong henteu didamel deui. Kabeneran, pasar kadua parantos kengingkeun anjeun deui. Henteu seueur pickup anu sae pisan anu didamel dinten-dinten ayeuna, tapi pasar kadua bade ngintunkeun Ford Rangers sareng Chevy S-10s. Kumaha upami hatchback retro? Chrysler PT Cruiser sareng Chevy HHR aya di dieu pikeun ngabantosan. Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas.

(9)

スポンサード リンク
スポンサード リンク