Babagan Wong diwasa EF

EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional Kanthi paling ora 500 sekolah lan kantor ing 53 negara, EF minangka lembaga pendhidhikan swasta paling gedhe ing saindenging jagad. EF diwiwiti ing Indonesia wiwit taun 1986 lan nganti saiki nindakake program pelatihan intensif kanggo wong diwasa lan pendhidhikan kanggo bocah sing nggunakake teknologi paling anyar kanggo nyediakake kursus, ing sekolah uga online 24 jam saben dinane. EF kanthi konsisten ndhukung macem-macem acara olahraga ing saindenging jagad lan dadi platform kanggo ningkatake persatuan, pembangunan lan kesetaraan ing jagad. EF bangga dadi fasilitator layanan resmi pelatihan basa lan layanan pendhidhikan kanggo limang Olimpiade. EF mesthi nyedhiyakake layanan pelatihan basa Inggris kanggo luwih saka 1500 perusahaan internasional ing saindenging jagad ing macem-macem industri kanggo macem-macem karyawan.

EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional EF duwe tim pengajaran profesional berkualitas tinggi sing dipimpin guru sing umume asale saka negara sing nganggo basa Inggris nganggo TEFL utawa sertifikasi profesional liyane. Guru diurutake kanthi lengkap lan dilatih kanthi tliti supaya bisa nindakake metode pamulangan EF sing unggul. Ayo luwih ngerti guru asing! EF Adults nyedhiyakake sistem kanggo sinau basa Inggris sing bakal dingerteni kanthi luwih cepet. EF nawakake akeh kaluwihan sing ora duwe kursus basa Inggris liyane.

(4)

スポンサード リンク
スポンサード リンク